Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου
Τάκη Οικονομάκη 12, 38 221, Βόλος
Τηλ: 24210 23710
Eκδήλωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου στις 26 Φεβρουαρίου 2024

Στις 26 Φεβρουαρίου 2024 έλαβε χώρα εκδήλωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου ( ΕΝ.ΙΔ.Α.Β.).

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α)  και πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Ακίνητης Περιουσίας (U.I.P.I), η κα. Νεόκλεια Κρατήρα πρόεδρος  ΕΝ.ΙΔ.Α.Β., η τοπογράφος μηχανικός κα. Γραμματή Μπακλατσή και ο κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, ειδικός σύμβουλος ασφάλισης κτιρίων της  Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. Παρέμβαση έκανε και η κα. Σοφία Χαλκιά πρόεδρος των Κτηματομεσιτών Μαγνησίας. 

Η κα Κρατήρα, ο κος Παραδιάς και ο κος Κεχαγιάογλου

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν πληθώρα πληροφοριών προς ενημέρωση των ιδιοκτητών ακινήτων αλλά και των δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών, φοροτεχνικών, μεσιτών, ασφαλιστών κλπ., εν όψει των πρόσφατων νομοθετικών εξελίξεων που αφορούν την ιδιωτική ακίνητη περιουσία, τις μισθώσεις ακινήτων, τις εμπράγματες συναλλαγές, την κτηματογράφηση, την δόμηση, τη φορολογία κεφαλαίου και εισοδήματος και την ασφάλιση κατοικιών.

 

 

Στη συνεδρίαση παρέστησαν και έλαβαν το λόγο κατά σειρά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος που αναφέρθηκε στις διαχρονικές ενέργειές του για την επίλυση των προβλημάτων των ιδιοκτητών ακινήτων της Μαγνησίας και ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος που αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική για την επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα πρόσφατα καταστροφικά φαινόμενα στους ιδιοκτήτες ακινήτων της Μαγνωσίας και της Θεσσαλίας γενικότερα. 

 

 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος

 

Η κα. Σοφία Χαλκιά πρόεδρος των Κτηματομεσιτών Μαγνησίας. 

Η εκδήλωσε ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις παρισταμένων, οι οποίες απαντήθηκαν διεξοδικά.

Επιμέλεια κειμένων - Κρατήρα Νεόκλεια, Βόλος