Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου
Τάκη Οικονομάκη 12, 38 221, Βόλος
Τηλ: 24210 23710
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
Γιατί να γίνεις μέλος της ΕN.ΙΔ.Α.Β
1. Ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη ιδιοκτησία. Μέσω του Γραφείου Ενημέρωσης, αλλά και μέσω e-mail έχεις τη δυνατότητα να μαθαίνεις όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά θέματα και να υποβάλεις τις ερωτήσεις-προτάσεις σου.

2. Βοηθάς ενεργά τον αγώνα της ΕN.ΙΔ.Α.Β να είναι πιο δυνατή στις διεκδικήσεις της απέναντι στις Τοπικές Αρχές αλλά και συμμετέχεις στους αγώνες της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α απέναντι στην πολιτειακές αρχές για καλύτερη νομοθετική και φορολογική αντιμετώπιση.

3. Ως μέλος της ΕN.ΙΔ.Α.Β αποκτάς το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ασφάλισης «ΠΟΜΙΔΑ-Interamerican», ένα πρόγραμμα που εξασφάλισε η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α για τα μέλη της, σε συνεργασία με την «Interamerican», ύστερα από διαγωνισμό και περιλαμβάνει με διαφορά τους καλύτερους όρους στην ασφάλιση ακινήτων.

4. Λαμβάνεις κάθε τρίμηνο το περιοδικό «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ». Επίσης, με την εγγραφή σου λαμβάνεις τον "ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" με πολύτιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης και όχι μόνο.

5. Σε κάθε νέο ή παλαιό μέλος της οργάνωσής μας που καταβάλει την συνδρομή του μέσω της διαδικασίας της σελίδας αυτής, του αποστέλλεται αυτόματα στο e-mail του, το username και το password του για άμεση πρόσβαση στο πεδίο Εξυπηρέτησης Μελών on line της ιστοσελίδας της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, απ' όπου μπορεί να διαβάζει και να εκτυπώνει αμέσως υποδείγματα μισθωτηρίων, εγκυκλίους, νόμους και άλλα έγγραφα χρήσιμα σε κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου.

Φίλε Ιδιοκτήτη, η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας και για την προάσπιση των δικαιωμάτων σου.
Η ετήσια συνδρομή (30 ευρώ) είναι συμβολική ενώ τα οφέλη που αποκτάς πολλαπλά.
ΑΙΤΗΣΗ
(Προσοχή: Τα πεδία με τον αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά. Αν είστε νέο μέλος τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε και τα πεδία: Πατρώνυμο, Οδός, Δήμος, Τ.Κ.)
Πρέπει να επιλέξετε τρόπο πληρωμής της συνδρομής σας
Επιμέλεια κειμένων - Κρατήρα Νεόκλεια, Βόλος