Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου
Τάκη Οικονομάκη 12, 38 221, Βόλος
Τηλ: 24210 23710
Σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ για Ευρωβουλή, Προανάρτηση Κτηματολογίου Αθήνας και Φορολογικές Δηλώσεις 2019, Πέμπτη, 2 Μαίου 2019, 5 μμ στα γραφεία ΠΟΜΙΔΑ

Ενημερωτικό σεμινάριο, με αναφορά και δημόσια συζήτηση για την Ευρωπαϊκή διάσταση των προβλημάτων της Ακίνητης Ιδιοκτησίας με τη συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών από διάφορα πολιτικά κόμματα, διοργανώνει η ΠΟΜΙΔΑ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, την Πέμπτη, 2α Μαίου 2019, στις 5 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τις εφετεινές φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ, και τις νέες ρυθμίσεις για τις μεταβολές και διορθώσεις στο Ε9, από τον φοροτεχνικό κ. Ορέστη Σειμένη.

Επίσης ο νομικός υπεύθυνος του Κεντρικού Γραφείου Επεξεργασίας Κτηματολογικής Βάσης του Δήμου Αθηναίων Δικηγόρος κ. Αλέξης Μαγιάφας θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες για την ήδη υπό εξέλιξη διαδικασία της Προανάρτησης των Κτηματολογικών δεδομένων των ακινήτων στο Δήμο Αθηναίων, και θα απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις.

Τέλος θα γίνει αναφορά στις μισθώσεις κατοικιών, τις εμπορικές και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τα δημοτικά τέλη, τους δασικούς χάρτες, τους ανελκυστήρες, τα πολεοδομικά θέματα, καθώς και σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ιδιωτική ακίνητη περιουσία. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς.

Επιμέλεια κειμένων - Κρατήρα Νεόκλεια, Βόλος